Deloitte

Location / Wellington

People Involved / Studio Pacific Architecture

Photography / Mark Scowen 

 

“This level comprises meeting rooms, several with operable walls to allow for a range of uses from small meetings to large catered gatherings. In addition, there is the reception area, staff collaborative hub, commercial kitchen, partners’ lounge/innovation space, and boardroom.
There is an equivalency in amenity, staff density and hard and soft fitout materiality across the working floors. As well as open plan work points there are enclosed spaces for quiet rooms, meetings, video-conferencing and senior management. Alternative, flexible work settings are accommodated through leaners and high back meeting booths for informal meetings and opportunities for inter-team collaboration. Cellular office spaces are highly glazed to ensure light and views from the perimeter pass through to the open plan floor areas.” – Studio Pacific Architecture 

SIMILAR PRODUCTS    

X